Browsing by Subject Cassava

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 4 to 19 of 19 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Effect of cassava starch on physical properties of natural rubber blendsWeeradej Silpsamrith
2000Effect of diprotic acids on grafting efficiency and water absorption of cassava starch-polyacrylamide via gamma-irradiationKanlaya Mongkolsawat
1987Effects of cassava root meal and protein supplement on growing rabbitsSuwanna Kijparkorn; Narongsak Chaiyabutr; Chonlada Buranakarl
2016Ethanol productivity optimization by molasses-cassava waste pulp mixture fermentationAncharada Akaracharanya
2009Expression of strach branching enzyme genes cloned from cassava Manihot esculenta crantz and immunological monitoring of the enzymesSurachai Yaiyen
2005Extraction of cassava starch using polyoxyethylene sorbitan monooleate as surfactantKallayanee Sainak, 1979-
2006Isolation and characterization of isofroms of soluble starch synthase from Manihot esculenta CRANTZ cultivar Kasetsart 50 tubersThanade Paoin
2004Isolation and characterization of starch debranching enzyme from tuber of cassava manihot esculenta crantzWasin Sinlapawisut
2003Purification and characterization of isoforms of starch branching enzyme from tuber of cassava Manihot esculenta CRANTZSurachai Yaiyen
2000Purification and characterization of starch synthase from cassava Manihot esculenta Crantz tubersWorapong Hirunyapaisarnsakul
2001Sucrose transport in cassava Manihot esculenta CrantzThidarat Eksittikul
2552การคัดเลือกพันธุ์และการปรับสภาพมันสำปะหลัง Manihot esculenta L. Crantz สำหรับการผลิตแก๊สชีวภาพปิยะภา หิรัญพัทรวงศ์
2557การปรับสภาพเส้นใยลิกโนเซลลูโลสของมันสำปะหลัง โดยการระเบิดด้วยไอน้ำ เพื่อการผลิตเอทานอลณัฐธิดา เกิดแล้ว
2555การผลิตกรดแอล-แลกติกจากกากมันสำปะหลังโดยเชื้อรา Rhizopus oryzae ในระดับนำร่องณัฏฐา ทองจุล; วาสนา โตเลี้ยง; ศิริพร อุ่นแอบ
2554การผลิตเยื่อจากกากมันสำปะหลังที่ผ่านการขจัดแป้งสำหรับการผลิตกระดาษแข็งประกบลูกฟูกธิดารัตน์ กาญจนธนาเลิศ
2553แกซิฟิเคชันเหง้ามันสำปะหลังโดยใช้ตัวเร่งปฏิกิริยาบนตัวรองรับอะลูมินาปัญจลักษณ์ สอนเกตุ