Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject การทำแห้งแบบเยือกแข็ง
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Characteristics and functional properties of sarcoplasmic proteins from ornate threadfin bream Nemipterus hexodon
Nisanarth Krasaechol
2013
Development and Evaluation of Polyamorphous State of Clopidogrel
Tharinchai Songrojjanawan
2019
Development of composite film coating for freeze-dried fruit slices
Nichayarach Invichian
2011
Development of formulation and lyophilization process of green pit viper antivenin
Thammanoon Duangsano
2014
INFLUENCE OF FREEZING STAGES ON INFLUENZA VIRUS HAEMAGGLUTININ CONFORMATION DURING LYOPHILIZATION
Doan Thanh Phuong
2004
Preparation and characterization of chitosan, CM-chitin and CM-chitosan scaffolds by using freeze-drying technique
Laddawan Lakanaporn
2537
การทำแห้งน้ำมะนาวแบบเยือกแข็ง
สุนทรี วราอุบล
2550
การทำแห้งเยือกแข็งกลุ่มแบคทีเรีย RRM-V3 และความสามารถในการสลายไพรีนและฟีแนนทรีน
ประภัสสร ปานมีทรัพย์
2561
การพัฒนาอัลจิเนตเพื่อเป็นสารเคลือบผิวของอาหารที่ผ่านการทำแห้งเยือกแข็ง
อินทร์ธวัช จรัสแสงวิโรจน์
2543
การใช้สารให้ความคงตัวในน้ำผักผลไม้ผสมที่ทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
สมจิตร บัวพุ่มพฤกษ์
2555
ผลของกระบวนการทำให้แห้งต่ออัตราการรอดชีวิตของเชื้อ lactobacillus spp. ในไมโครแคปซูล
ณรงค์ กิตติโชคอนันต์
;
ณรงค์ พุทธสัง