Browsing by Subject การทำแห้งแบบเยือกแข็ง

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Characteristics and functional properties of sarcoplasmic proteins from ornate threadfin bream Nemipterus hexodonNisanarth Krasaechol
2013Development and Evaluation of Polyamorphous State of ClopidogrelTharinchai Songrojjanawan
2019Development of composite film coating for freeze-dried fruit slicesNichayarach Invichian
2011Development of formulation and lyophilization process of green pit viper antiveninThammanoon Duangsano
2014INFLUENCE OF FREEZING STAGES ON INFLUENZA VIRUS HAEMAGGLUTININ CONFORMATION DURING LYOPHILIZATIONDoan Thanh Phuong
2004Preparation and characterization of chitosan, CM-chitin and CM-chitosan scaffolds by using freeze-drying techniqueLaddawan Lakanaporn
2537การทำแห้งน้ำมะนาวแบบเยือกแข็งสุนทรี วราอุบล
2550การทำแห้งเยือกแข็งกลุ่มแบคทีเรีย RRM-V3 และความสามารถในการสลายไพรีนและฟีแนนทรีนประภัสสร ปานมีทรัพย์
2561การพัฒนาอัลจิเนตเพื่อเป็นสารเคลือบผิวของอาหารที่ผ่านการทำแห้งเยือกแข็งอินทร์ธวัช จรัสแสงวิโรจน์
2543การใช้สารให้ความคงตัวในน้ำผักผลไม้ผสมที่ทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งสมจิตร บัวพุ่มพฤกษ์
2555ผลของกระบวนการทำให้แห้งต่ออัตราการรอดชีวิตของเชื้อ lactobacillus spp. ในไมโครแคปซูลณรงค์ กิตติโชคอนันต์; ณรงค์ พุทธสัง