Browsing by Subject น้ำมันหอมระเหย

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Antifeedant activity against common cutworm Spodoptera litura Fab. from some Thai plantsPanee Nakthong
1998Chemical composition and antimicrobial activity of essential oils from Thai Lauraceous plantsChomkamon Ubonnuch
1998Chemical composition of essential oils from Thai Lamiaceous plantsDaojan Choochoat
2013Chemical constituents of essential oils and RAPD fingerprints of Curcuma and Kaempferia plants in ThailandOrawan Theanphong
2006Chemometric study of essential oils from Thai cinnamomum speciesBenja Chaveevanchol
2009Development of antimicrobial microparticle for use in commercially non-sterilized foodPajaree Tangsiriwattana
2012Development of topical mosquito repellent emulgels containing zanthoxylum limonella essential oilsThi Thi San
2005Essential oil production in cell cultures of artemisia vulgaris var. indica, cuminum cyminum, fortunella japonica, and pogostemon cablinSupawan Bunrathep
2011Loss mechanism of multi-flavor compounds in microencapsulation process by spray dryingPailin Penbunditkul
2014PHARMACOGNOSTIC SPECIFICATIONS AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF HOUTTUYNIA CORDATAPimpan Chatchinarat
2020Qualitative analysis of essential oils using TLC stationary phase modificationPongrapee Leosuwan; Ekkapob Imkool
1993Studies on volatile oil and piperine contents in pepper cultivated in ThailandWaraporn Putalun
2539การคัดแยกน้ำมันหอมระเหยบางชนิดที่มีฤทธิ์ต้านแบคทีเรียศิริลักษณ์ ฤทธิรักษา
2557การตกแต่งต้านแบคทีเรียบนผ้าฝ้ายด้วยไมโครแคปซูลของน้ำมันหอมระเหยข่า/พอลิยูรีเทน-ยูเรียโดยการเคลือบแบบพ่นละอองอารีรัตน์ พรามศิริ
2553การผลิตสารลดแรงตึงผิวชีวภาพโดย Pichia anomala PY189 เพื่อเตรียมไมโครแคปซูลบรรจุน้ำมันหอมระเหยสำหรับใช้ในอาหารชนาภา เดชวัฒนาโกมล
2551การพัฒนาอิมัลชันที่มีฤทธิ์ต้านแบคทีเรียก่อโรคอาหารเป็นพิษจากสารสกัดหมาก Areca catechu Linn. และน้ำมันหอมระเหยจากพืชอัจจิมา ก๋าพรม
2564การพัฒนาเอนแคปซูเลชันน้ำมันหอมระเหย เพื่อใช้ในเครื่องสำอางสำหรับเส้นผมธันย์จิรา พุทธานรเศรษฐ์
2560การพัฒนาแคปซูลอัลจิเนตที่บรรจุน้ำมันมะกรูดจักรทิพย์ ฉิมพาลี
2546การศึกษาผลของน้ำมันระเหยจากเหง้าขมิ้นขาว (Curcuma mangga) ต่อการหดตัวของกล้ามเนื้อเรียบปิยะนุช โตเอี่ยม
2537การสกัดน้ำมันหอมระเหยจากใบและกิ่งต้นทำมัง Litsea petiolata Hook.f เพื่อใช้เป็นสารแต่งกลิ่นรสอาหารสาโรจน์ ปัญญามงคล