Browsing by Subject สตาร์ช

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Characterization and nixtamalization of pigeon pea Cajanus cajan L. Millsp. starchPiyanuch Roskhrua
1998Degradation of starch-based high density polyethylene blends containing a prooxidant additiveWatanaporn Pornsiripong
2014Effects of crystallinity on puffing qualities of rice starch-based productRossaporn Jiamjariyatam
2015Effects of emulsifiers on mixing properties, viscoelastic properties and stability of zein-starch doughsMurdiati
2002Photo-Biodegradation of LDPE /banana starch filmsUsarat Ratanakamnoun
2001Physical properties of ethylene vinyl acetate copolymer and starch blends as biodegradable hot melt adhesiveChestha Ninlahat
2001Preparation and characterization of starch-based composite foamsDujdao Preechawong
2014STARCH MODIFICATION BY RECOMBINANT 4-α-GLUCANOTRANSFERASE FROM CASSAVA Manihot esculenta CrantzPreyapon Kitpibun
2014Starch modification using starch branching enzymes from cassava manihot esculenta crantzSuchada Rakphung
2009Surface modification of starch grains by adsorption of stearic acid using supercritical fluid technologyThanakorn Khroengkhamjornki
1995Tablet binder properties of sodium carboxymethyl starchTasana Pituksutheepong
2555การดัดแปรสตาร์ชมันสำปะหลังโดยแอมิโลมอลเทสพิชชา สุริยกุล ณ อยุธยา
2548การดัดแปรแป้งข้าวที่มีปริมาณแอมีโลสต่างกันด้วยกรดเพื่อทดแทนไขมันในน้ำสลัดนิรมล ศักดิ์สกุลชาญ
2558การผลิตมอลโทเด็กซ์ทรินจากมันสำปะหลังที่มีฤดูเก็บเกี่ยวต่างกันและสมบัติทางเคมีกายภาพของผลิตภัณฑ์ที่ได้รุ่งนภา ศรีวิกุล
2547การผลิตสตาร์ชมันสำปะหลังออกซิไดซ์-พรีเจลาติไนซ์เพื่อเป็นสารเพิ่มการเกาะติดในแป้งชุบทอดวนิดา เผอิญโชค
2001การพัฒนาเครื่องมือทางแสงสำหรับวัดอุณหภูมิเจลาติไนเซซันของสตาร์ชและผลของบอลล์มิลล์ต่อุณหภูมิเจลาติไนเซชันกรวิกา ฉิมโฉม
2548การเตรียมพอลิเมอร์ผสมพอลิเอทิลีนชนิดความหนาแน่นปานกลาง/แป้ง/แป้งดัดแปรสุชลี รอดทั่ง
2548การเตรียมพอลิเมอร์ผสมพอลิโพรพิลีน/แป้ง/แป้งดัดแปรชาริณี วิโนทพรรษ์
2537การเพิ่มความแข็งแรงของกระดาษกล่องไม่เคลือบโดยใช้แป้งแปรรูปสมโพธิ หอมจำรูญ
2549การแยกสตาร์ชและโปรตีนจากแป้งข้าวโดยใช้เอนไซม์นิวทรัลโปรติเอสและการศึกษาสมบัติของสตาร์ชและโปรตีนที่แยกได้ศิริกัญญา กุลสุวรรณ