Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject ออสโมซิส
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Concentration of carboxylic acids by forward osmosis process
Tam Ruprakobkit
2013
TREATMENT OF N-NITROSODIMETHYLAMINE PRECURSORS IN COAGULATED WATER BY NANOFILTRATION AND REVERSE OSMOSIS MEMBRANES
Sagaorat Sumpattanavorachai
2013
USING AMMONIUM BICARBONATE AS DRAW SOLUTION IN FORWARD OSMOSIS PROCESS FOR REMOVAL OF p-CHLOROPHENOL IN DISCHARGED WATER FROM COOLING SYSTEM
Mahisorn Maneechan
2543
การทำแห้งฟักทองด้วยวิธีออสโมซิส
วนิดา สระทองคำ
2535
การทำแห้งสับปะรดด้วยวิธีออสโมซิส
กรุณา วงษ์กระจ่าง
2534
การทำให้น้ำหมักบิวทานอลเข้มข้นขึ้น โดยใช้กระบวนการออสโมซิสย้อนกลับ
สารทูล เยี่ยมสมบัติ
2544
การใช้มอลโทเดกซ์ทรินร่วมกับซูโครสเพื่อขจัดน้ำออกจากเนื้อเยื่อสับปะรดด้วยวิธีออสโมซีส
ปิยะวิทย์ ทิพรส, 2516-
2549
ผลของน้ำตาลอินเวิร์ตต่อการทำแห้งและคุณภาพของแคนตาลูป Cucumis melo L. แช่อิ่มอบแห้ง
จิราพร กอศรีลบุตร
2551
ผลของพอลิไฮดริกแอลกอฮอล์ต่อการทำแห้งและคุณภาพของแคนตาลูปแช่อิ่มอบแห้ง
บูรฉัตร ศรีทองแท้
2548
ผลด้านคุณภาพของฝรั่ง Psidium guajava L. ที่ทำแห้งด้วยวิธีออสโมซิส เมื่อใช้น้ำผึ้งทดแทนโซเดียมเมตาไบซัลไฟต์บางส่วน
ศุภลักษณ์ ขจรศักดิ์เมธี