Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject Probiotics
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 19 of 19
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Attenuation of chronic kidney disease (CKD) and uremia induced gut-leakage by Lactobacillus rhamnosus L34, a probiotic derived from Thai population, in 5/6 nephrectomy model mice; an experimental study
Somkanya Tungsanga
2011
The effects of probiotic supplement (Bacillus subtilis and Lactobacillus acidophilus) on feed efficiency, growth performance and microbial population in distal gastrointestinal tract of weaning rabbits
Lam Phuoc Thanh
1999
Effects of tylosin, probiotic and lactulose on disaccharidase activities and intestinal short-chain fatty acids production of rats and rats administered with E. coli suspension
Tipmon Yaigate
2009
Identification of probiotic lactobacillus with anti-inflammatory activity in the gastrointestinal tract
Somying Tumwasorn
;
Versalovic, James
2011
In vitro efficacy of alginate-encapsulated saccharomyces cerevisiae against streptococcus agalactiae isolated from nile tilapia
Komkiew Pipimai
2012
Role of Lactobacillus in the enhancement of human intestinal epithelial barrier functions destroyed by Clostridium Difficile
Waraporn Siriterm
2012
Role of lactobacillus thai strains in anti-inflammatory and antagonistic activity to helicobacter pylori
Thien Thiraworawong
2016
Selection of lactic acid bacteria isolated from swine against pathogenic bacteria and porcine epidemic diarrhea (PED) virus
Wandee Sirichokchatchawan
2548
การคัดเลือกแบคทีเรียที่สร้างกรดแลคติกซึ่งมีศักยภาพเป็นโปรไบโอติกในสัตว
วารี นิยมธรรม
2542
การทำให้บริสุทธิ์บางส่วนและลักษณะสมบัติของสารต้านจุลชีพจาก Bacillus sp. S11
นิโลบล พรหมประสิทธิ์
2553
การผลิตโยเกิร์ตไขมันต่ำชนิดเซ็ตเสริมพรีไบโอติกใส่ purée กล้วยผสมจุลินทรีย์โพรไบโอติก
ณัฐธญาณ์ ศรีสุวอ
2559
การพัฒนากระบวนการผลิตจุลินทรีย์โพรไบโอติกเพื่อการนำไปประยุกต์ใช้ในการะปรับปรุงคุณภาพน้ำและอุตสาหกรรมอาหารสัตว์ : รายงานการวิจัย
สิตานัน ธิติประเสริฐ
;
ณัฎฐา ทองจุล
2563
การศึกษาความเป็นไปได้เชิงพาณิชย์ของการขายผลิตภัณฑ์โพรไบโอติกที่ผ่านกระบวนการไมโครเอนแคปซูเลชันแก่โรงงานรับจ้างผลิตอาหารเสริม
อลิสา กนกโชติวรการ
2563
ความหลากหลายของโพรไบโอติกแบคทีเรียในทางเดินอาหารผึ้งงานและผึ้งตัวผู้ของผึ้งมิ้ม Apis florea
อาภาศิริ นพรัตน์
2553
ผลของ Bacillus S11 ต่อการเติบโต, การรอดชีวิต และความต้านทานต่อการติดเชื้อ Vibrio harveyi ในหอยหวาน Babylonia areolata
วาเลนไทน์ อินทิยศ
2557
ผลของสารเสริมชีวนะ Bacillus subtilis และ Bacillus licheniformis ต่อสมรรถภาพการเจริญเติบโต การย่อยได้ของสารอาหาร จำนวนจุลชีพในไส้ตันและสัณฐานวิทยาของลำไส้เล็กในไก่เนื้อ
ศศิ วิมล
2562
ผลของแก่นตะวันที่มีต่อความอยู่รอดของโปรไบโอติกแบคทีเรียสายพันธุ์ Lactobacillus acidophilus ในนมเปรี้ยวแอซิโดฟิลัสที่มีไขมันกะทิ
พัชมณฑ์ ชัชวาลวุฒิกุล
;
ชนิกานต์ ชูสิทธิ์
;
ธนิดา ภู่ประเสริฐ
2551
ผลของแลคติกแอซิดแบคทีเรียต่อการเจริญเติบโตของเชื้อสเตรปโตคอคไค : การศึกษาในห้องปฏิบัติการ
เบญจวรรณ เลิศปันณะพงษ์
2546
โพรไบโอติก Bacillus subtilis BP11 สำหรับเสริมในอาหารเลี้ยงกุ้งกุลาดำเพื่อป้องกัน Vibrio harveyi
ศิริเพ็ญ สังข์ชัย