Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject Rice flour
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date
Title
Author(s)
1995
Cyclodextrin production from rice starch
Tipsupar Malai
2002
Development of composite particles of rice starch and microcrystalline cellulose as direct compression diluent
Vasinee Limwong
2011
Development of high-fiber dried rice noodle from modified rice flour
Pornpimon Kasikitwiwat
2012
Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodle
Yafei Liu
2014
Effects of crystallinity on puffing qualities of rice starch-based product
Rossaporn Jiamjariyatam
2011
Effects of moisture content, shape and particle size of composite particles of rice starch and microcrystalline cellulose on tabletting
Ratchada Pattanasombatsakul
2010
Properties of rice flour and effects of sucrose and coconut milk on properties of rice flour
Duangrutai Thumrongchote
1994
Study of tabletting properties of modified rice starch prepared by spray drying technique and crosslinking reaction
Siriyos Timaroon
2556
การกักเก็บเมนทอลในแป้งข้าวเจ้าโดยการอบแห้งแบบพ่นฝอย
พิชญ์วิภา พรหมมาศ
2550
การพัฒนาขนมอบกรอบจากแป้งข้าวเสริมชิ้นผัก
สรัญ บินมิตตอร์
2548
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เส้นก๋วยเตี๋ยวแช่เยือกแข็ง
ปรินทิพย์ จิรหฤทัย
2555
ผลของการเติมไหมข้าวโพดต่อสมบัติของแป้งข้าวเจ้า
ชาลินี ติวารี
2547
ผลของสตาร์ชไฮโดรไลเสตต่อการคืนตัวของแป้งข้าวเจ้า
ยุทธสิทธิ์ ตันตระจักร์
2551
สมบัติทางเคมีกายภาพของแป้งข้าวเจ้าจากข้าวเปลือกที่ทำแห้งโดยวิธีการต่างกันและการนำไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหาร
ณัฐโสภิณ ทองประไพ