Browsing by Subject อิมัลชัน

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Development of water in oil nanoemulsion lipsticksParichat Promdouang
2014EFFECT OF MN ON PHOTOLUMINESCENCE OF ZNS SYNTHESIZED BY MICRO-EMULSION METHODNattanai Rungrotmongkon
1996Fish meal-derived lecithin-rich fat emulsion and its application as a supplier of omega-3 polyunsaturated fatty acids to blood cellsSopana Chatnilbandhu
2007Formulation deverlopment and stability studies of capsule containing cyclosporin a self-microemulsifying drug deliverys systemNichthima Paengnakorn
2009Formulation of Microemulsion gel of Zingiber Officinale extract and evaluation of anti-inflammatory activity in ratsArunkamon Praditbongkotch
2007Formulation of oil-in-water emulsions containing spray-dried tamarind pulp extract and whitening efficacy test in volunteersRattana Songmek
2017Microemulsion Formation of Vegetable Oils Using Mixed Extended Surfactant for Cleaning ApplicationsSiriluk Jariyawattanarat
2011Oxidative stability of tuna oil emulsion coated with polyelectrolyte multilayerPhetcharat Yongbut
2007Preparation of fire retardant particles by emulsion method for intumescent coatingVasana Kamonmanniwat
2017Vegetable Oil Based Microemulsion BiofuelsU-Larak Peson
2557การใช้ซอร์บิแทนเอสเตอร์ทดแทนสารลดแรงตึงผิวสังเคราะห์ในการผลิตเชื้อเพลิงชีวภาพจากน้ำมันปาล์มโดยวิธีไมโครอิมัลชันณัฐพร สรสุชาติ
2554ความสามารถเข้ากันได้ทางชีวภาพของฟอสฟอริเลตไคโตซานที่ใช้เป็นอิมัลซิฟายเออร์สำหรับเวชสำอางศศิวรา คงอ่อน
2551ผลของการเสริมน้ำตาลต่อการผลิตสารลดแรงตึงผิวชีวภาพโดย Pichia anomala PY1 และลักษณะของสารที่ได้ผกามาศ ราชมนตรี
2552ผลของตัวกระทำอิมัลชันผสมต่อเสถียรภาพและประสิทธิภาพในการต้านแบคทีเรียของอิมัลชันน้ำมันกานพลูในน้ำภัทรวรรณ หมกทอง
2557ผลของไกลคอลอีเทอร์ต่อคุณสมบัติของเชื้อเพลิงชีวภาพจากน้ำมันปาล์มโดยวิธีไมโครอิมัลชันศศิวิมล วิชาดี
2555ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์ของฟิล์มเวย์โปรตีนไอโซเลทที่มีอิมัลชันน้ำมันกานพลูไพลิน สุขวงษ์
2556เสถียรภาพและฤทธิ์ต้านแบคทีเรียของอิมัลชันที่เตรียมจากน้ำมันหอมระเหยอบเชยและส้มฐิติภา บุญยืน