Search

Search History 


Current filters:
Start a new search
Select to load keywords     
Add filters:

Use filters to refine the search results.

Select to load keywords     

Results 11-20 of 21 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2556ผลกระทบของสารสกัดจากหม่อนต่อการสร้างไบโอฟิลม์ของเชื้อ Pseudomonas aeruginosa ที่แยกได้จากสิ่งส่งตรวจพิทยา ใหม่ตา
2550การศึกษาผลของสารสกัดจากพริกไทยดำ (piperine) ในการยับยั้งการเจริญของเซลล์มะเร็งชนิดต่างๆ ในหลอดทดลองษิรัชนา อาจสัญจร
2555กลไกการลดระดับกลูโคสในเลือดของสารสกัดหยาบจากรากแครอทและเบบี้แครอทมรกต ชาตาธิคุณ
2017The inhibitory effect of anthocyanins-rich Thai berries extracts on lipid digestion and absorptionNetima Chamnansilpa
2013MOLECULAR MECHANISMS OF PREVENTIVE AND THERAPEUTIC ACTIVITY OF THAI PLANT EXTRACTS IN SKIN CANCERVisa Thongrakard
2017Mechanisms of Thai medicinal plant extracts on the attenuation of glutamate-mediated neurotoxicityAnchalee Prasansuklab
2016Effect of Moringa oleifera leaves extract on lipid peroxidation and sensory characteristics in cookiesDeborah Owusua Danso
2019Effects and mechanisms of caesalpinia mimosoides leaf extract on oxidative stress resistance and anti-aging activity in caenorhabditis elegans and neurite outgrowth activity in neuro2a cellsPanthakarn Rangsinth
2019Development of functional foods based on anthocyanin-rich riceberry rice extract (Oryza sativa L.) and its effects on postprandial biochemical parameters in human.Tanisa Anuyahong
2015Clitoria ternatea petal flower extract and its encapsulation : a study of bioactivity, digestive stability and bioaccessibility for food applicationsPorntip Pasukamonset