Search

Search History 


Current filters:
Start a new search
Select to load keywords     
Add filters:

Use filters to refine the search results.

Select to load keywords     

Results 1-9 of 9 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2551สารต้านอนุมูลอิสระในข้าวดำ ข้าวเหนียวดำ และข้าวแดง : การป้องกันการเป็นพิษต่อเซลล์และสารพันธุกรรมจากอนุมูลอิสระและการแสดงออกของยีนสะสมไขมันในเซลล์เพาะเลี้ยงอฑิตยา โรจนสโรช
2562ผลการปกป้องของสารสกัดใบรางจืดจากการเหนี่ยวนำความเป็นพิษด้วยกลูตาเมตในเซลล์ประสาท HT-22 ผ่านวิถีออโตฟาจีวุฒิพงษ์ วงศ์ทิพย์
2555การโคลนยีนไฟโคไซยานินซีสายเบต้าเพื่อศึกษาบทบาทใน การปกป้องเม็ดเลือดแดงที่มีฮีโมโกลบินอีจากการถูกทำลายด้วยอนุมูลอิสระพรทิพย์ เพลินศิลป์
2020The inhibitory effects of anthocyanin-rich Thai berry extracts on carbohydrate digestion, glycation and adipogenesisPattamaporn Aksornchu
2013THE EFFECTS OF THUNBERGIA LAURIFOLIA LINN, MORINGA OLEIFERA LAM EXTRACTS ON HEPATOCELLULAR DETOXICATION AND ENERGY METABOLISM GENE EXPRESSIONAtittaya Rocejanasaroj
2020Protective effects of tiger milk mushroom (lignosus rhinocerus) extracts on oxidative stress-induced neurotoxicity and aging in HT22 cells and C. elegansParinee Kittimongkolsuk
2015Investigation of total antioxidant status and antioxidant activity in pre-dialysis chronic kidney disease patientsThi Hoang Lan Bui
2016Effect of Moringa oleifera leaves extract on lipid peroxidation and sensory characteristics in cookiesDeborah Owusua Danso
2019Development of functional foods based on anthocyanin-rich riceberry rice extract (Oryza sativa L.) and its effects on postprandial biochemical parameters in human.Tanisa Anuyahong