Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/25079
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมานิจ ทองประเสริฐ-
dc.contributor.authorศรัณย์ วัฒนไชย-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะวิศวกรรมศาสตร์-
dc.date.accessioned2012-11-21T14:31:09Z-
dc.date.available2012-11-21T14:31:09Z-
dc.date.issued2545-
dc.identifier.isbn9741727488-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/25079-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2545en
dc.format.extent3110746 bytes-
dc.format.extent1205023 bytes-
dc.format.extent1967795 bytes-
dc.format.extent3187622 bytes-
dc.format.extent2384550 bytes-
dc.format.extent3745951 bytes-
dc.format.extent3899500 bytes-
dc.format.extent1287358 bytes-
dc.format.extent11381534 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothes
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.titleการจำลองแบบและทดลองเครื่องอบแห้งกากอ้อยแบบพาหะลมen
dc.title.alternativeSimulation and experiment of the pneumatic conveying bagasse dryeren
dc.typeThesises
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิตes
dc.degree.levelปริญญาโทes
dc.degree.disciplineวิศวกรรมเครื่องกลes
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
Appears in Collections:Eng - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Saran_wa_front.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch1.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch2.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch3.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch4.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch5.pdf3.66 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch6.pdf3.81 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_ch7.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Saran_wa_back.pdf11.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.