Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุวรรณา สุภิมารส | - |
dc.contributor.author | ปิ่นทิพย์ ประไพวงษ์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-25T07:15:03Z | - |
dc.date.available | 2013-06-25T07:15:03Z | - |
dc.date.issued | 2531 | - |
dc.identifier.isbn | 9745693448 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การใช้แป้งข้าวเหนียวเป็นสารให้ความข้นหนืดในอาหารเด็กอ่อน | en_US |
dc.title.alternative | The use of glutinous rice flour as thickening agent in baby food | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pintip_pr_front.pdf | 7.67 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch1.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch2.pdf | 8.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch3.pdf | 6.51 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch4.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_back.pdf | 4.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.