Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุวรรณา สุภิมารส-
dc.contributor.authorปิ่นทิพย์ ประไพวงษ์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-06-25T07:15:03Z-
dc.date.available2013-06-25T07:15:03Z-
dc.date.issued2531-
dc.identifier.isbn9745693448-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการใช้แป้งข้าวเหนียวเป็นสารให้ความข้นหนืดในอาหารเด็กอ่อนen_US
dc.title.alternativeThe use of glutinous rice flour as thickening agent in baby fooden_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pintip_pr_front.pdf7.67 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch1.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch2.pdf8.55 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch3.pdf6.51 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch4.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_back.pdf4.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.