Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32498
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ทัสสนี นุชประยูร | - |
dc.contributor.advisor | มุนี เศรษฐบุตร | - |
dc.contributor.author | ปิยธิดา ศรีรักษา | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-25T10:47:24Z | - |
dc.date.available | 2013-06-25T10:47:24Z | - |
dc.date.issued | 2537 | - |
dc.identifier.isbn | 9745843172 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32498 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ความรู้ ทัศนคติ และการปฏิบัติ เกี่ยวกับการเลือกใช้สารปรุงแต่งรส และวัตถุเจือปนอาหาร ของผู้ประกอบอาหารในโรงเรียนประถมศึกษา และมัธยมศึกษา อำเภอเมือง จังหวัดขอนแก่น | en_US |
dc.title.alternative | Knowledge, attitude and practice regarding flavoring agents and food additives among food venders in the primary and secondary schools, Amphoe Muang, Khon Kaen | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เวชศาสตร์ช่องปาก | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Piyatida_sr_front.pdf | 5.78 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch1.pdf | 3.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch2.pdf | 7.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch3.pdf | 3.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch4.pdf | 6.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch5.pdf | 7.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_back.pdf | 6.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.