Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32498
Title: ความรู้ ทัศนคติ และการปฏิบัติ เกี่ยวกับการเลือกใช้สารปรุงแต่งรส และวัตถุเจือปนอาหาร ของผู้ประกอบอาหารในโรงเรียนประถมศึกษา และมัธยมศึกษา อำเภอเมือง จังหวัดขอนแก่น
Other Titles: Knowledge, attitude and practice regarding flavoring agents and food additives among food venders in the primary and secondary schools, Amphoe Muang, Khon Kaen
Authors: ปิยธิดา ศรีรักษา
Advisors: ทัสสนี นุชประยูร
มุนี เศรษฐบุตร
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เวชศาสตร์ช่องปาก
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32498
ISBN: 9745843172
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piyatida_sr_front.pdf5.78 MBAdobe PDFView/Open
Piyatida_sr_ch1.pdf3.8 MBAdobe PDFView/Open
Piyatida_sr_ch2.pdf7.08 MBAdobe PDFView/Open
Piyatida_sr_ch3.pdf3.48 MBAdobe PDFView/Open
Piyatida_sr_ch4.pdf6.42 MBAdobe PDFView/Open
Piyatida_sr_ch5.pdf7.39 MBAdobe PDFView/Open
Piyatida_sr_back.pdf6.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.