Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเปี่ยมศักดิ์ เมนะเศวต-
dc.contributor.advisorสมเกียรติ ปิยะธีรธิติวรกุล-
dc.contributor.authorนิตยา ไชยเนตร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-07-19T04:10:08Z-
dc.date.available2013-07-19T04:10:08Z-
dc.date.issued2538-
dc.identifier.isbn9746318039-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33227-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย,2538en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการเสริมแอสตาแซนทีน วิตามินซี และน้ำมันปลาในอาหารเพื่อเพิ่มความต้านทานโรคหัวเหลือง ในกุ้งกุลาดำวัยรุ่นen_US
dc.title.alternativeSupplement of Astaxanthin, vitamin C, and fish oil in feed for increased resistance to yellow-head disease in juvenile giant tiger prawnen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nittaya_ch_front.pdf859.77 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_ch1.pdf351.19 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_ch2.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_ch3.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_ch4.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_ch5.pdf983.5 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_ch6.pdf420.67 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ch_back.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.