Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.authorนิตยา กอบกัยกิจ-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-07-19T04:22:33Z-
dc.date.available2013-07-19T04:22:33Z-
dc.date.issued2532-
dc.identifier.isbn9745760099-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33228-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการผลิตขนมปังจากแป้งข้าวเจ้าen_US
dc.title.alternativeProduction of bread from rice flouren_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nittaya_ko_front.pdf1 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_ch1.pdf332.17 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_ch2.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_ch3.pdf721.29 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_ch4.pdf3.19 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_ch5.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_ch6.pdf366.65 kBAdobe PDFView/Open
Nittaya_ko_back.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.