Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33629
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อรอนงค์ กังสดาลอำไพ | |
dc.contributor.author | ดุจฤทัย เชาวะวณิช | |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | |
dc.date.accessioned | 2013-08-01T02:51:47Z | |
dc.date.available | 2013-08-01T02:51:47Z | |
dc.date.issued | 2537 | |
dc.identifier.isbn | 9745845183 | |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33629 | |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ผลของการปรุงอาหารต่อปริมาณสารยับยั้งเอนไซม์ทริปซินในพืช ที่ใช้เป็นอาหารบางชนิด | en_US |
dc.title.alternative | Effect of cooking on the trypsin inhibitor activity of some plant foodstuffs | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | อาหารเคมี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dujruthai_ja_front.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_ch1.pdf | 366.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_ch2.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_ch3.pdf | 792.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_ch4.pdf | 2.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_ch5.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_ch6.pdf | 488.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dujruthai_ja_back.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.