Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุวรรณา สุภิมารส-
dc.contributor.advisorวรรณา ตุลยธัญ-
dc.contributor.authorดุษฎี จินต์โชติกุล-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-01T03:40:20Z-
dc.date.available2013-08-01T03:40:20Z-
dc.date.issued2536-
dc.identifier.isbn9745799483-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการผลิตเคอร์คูมินจากขมิ้นชันเพื่อใช้เป็นสีปรุงแต่งอาหารen_US
dc.title.alternativeProduction of curcumin from curcuma longa linn. for use as food coloren_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudsadee_ch_front.pdf877.22 kBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch1.pdf358.68 kBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch3.pdf881.13 kBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch4.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_back.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.