Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุวรรณา สุภิมารส | - |
dc.contributor.advisor | วรรณา ตุลยธัญ | - |
dc.contributor.author | ดุษฎี จินต์โชติกุล | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-01T03:40:20Z | - |
dc.date.available | 2013-08-01T03:40:20Z | - |
dc.date.issued | 2536 | - |
dc.identifier.isbn | 9745799483 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การผลิตเคอร์คูมินจากขมิ้นชันเพื่อใช้เป็นสีปรุงแต่งอาหาร | en_US |
dc.title.alternative | Production of curcumin from curcuma longa linn. for use as food color | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudsadee_ch_front.pdf | 877.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch1.pdf | 358.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch3.pdf | 881.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch4.pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_back.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.