Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33646
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรรณา ดุลยธัญ-
dc.contributor.authorธานี ตระกูลอินทร์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-01T03:49:04Z-
dc.date.available2013-08-01T03:49:04Z-
dc.date.issued2533-
dc.identifier.isbn9745774529-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33646-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleผลของโซเดียมเฮกซาเมตาฟอสเฟตและเอลิทีนไดเอมีนเทตราอะซิติกแอซิก ต่อการสกัดเพคตินจากเปลือกส้มโอen_US
dc.title.alternativeEffect of sodium hexametaphosphate and ethylenediaminetetraacetic acid on pectin extraction from pomelo peelen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thanee_tr_front.pdf892.63 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch1.pdf419.97 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch2.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch3.pdf597.07 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch4.pdf4.03 MBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch5.pdf493.76 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_back.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.