Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พันธิพา จันทวัฒน์ | - |
dc.contributor.author | ปรทิพย์ เกียรติกังวาฬไกล | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-08T09:48:21Z | - |
dc.date.available | 2013-08-08T09:48:21Z | - |
dc.date.issued | 2532 | - |
dc.identifier.isbn | 9745760749 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตและอายุการเก็บปลาสวายรมควัน (Pangasius sutchi) | en_US |
dc.title.alternative | Process development and shelf life of smoked stripped catfish (Pangasius sutchi) | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Porathip_ki_front.pdf | 8.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch1.pdf | 959.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch2.pdf | 6.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch3.pdf | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch4.pdf | 8.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch5.pdf | 10.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch6.pdf | 845.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_back.pdf | 5.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.