Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.authorปรทิพย์ เกียรติกังวาฬไกล-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-08T09:48:21Z-
dc.date.available2013-08-08T09:48:21Z-
dc.date.issued2532-
dc.identifier.isbn9745760749-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตและอายุการเก็บปลาสวายรมควัน (Pangasius sutchi)en_US
dc.title.alternativeProcess development and shelf life of smoked stripped catfish (Pangasius sutchi)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Porathip_ki_front.pdf8.13 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch1.pdf959.42 kBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch2.pdf6.18 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch3.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch4.pdf8.94 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch5.pdf10.98 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch6.pdf845.52 kBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_back.pdf5.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.