Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.authorประภาศรี หวังชนะ-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-15T05:49:17Z-
dc.date.available2013-08-15T05:49:17Z-
dc.date.issued2536-
dc.identifier.isbn9745824615-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35316-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการผลิตเนื้อโคขึ้นรูปen_US
dc.title.alternativeProduction of restructured beefen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prapasri_wa_front.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_ch1.pdf361.16 kBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_ch2.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_ch3.pdf701.04 kBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_ch4.pdf3.9 MBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_ch5.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_ch6.pdf290.63 kBAdobe PDFView/Open
Prapasri_wa_back.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.