Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล | - |
dc.contributor.author | ธนาวัฒน์ ศรีคิรินทร์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-18T05:01:58Z | - |
dc.date.available | 2013-08-18T05:01:58Z | - |
dc.date.issued | 2532 | - |
dc.identifier.isbn | 9745760692 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35450 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | หัวน้ำเชื้อเข้มข้นของผลไม้ และผักบางชนิด สำหรับการผลิตเครื่องดื่มน้ำอัดลม | en_US |
dc.title.alternative | concentrated syrups of some fruits and vegeiables for carbonated beverage production | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Thanawadee_le_front.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanawadee_le_ch1.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanawadee_le_ch2.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanawadee_le_ch3.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanawadee_le_ch4.pdf | 3.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanawadee_le_ch5.pdf | 331.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanawadee_le_back.pdf | 732.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.