Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พันธิพา จันทวัฒน์ | - |
dc.contributor.author | นฤมล แสงทอง | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-30T03:41:22Z | - |
dc.date.available | 2013-08-30T03:41:22Z | - |
dc.date.issued | 2529 | - |
dc.identifier.isbn | 9475661961 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ผลของความสดของเคย ปริมาณเกลือและระดับความชื้นต่อคุณภาพของกะปิ | en_US |
dc.title.alternative | Effects of sergestid shrimp freshness, salt and moisture contents on the quality of shrimp paste | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Naruemon_sa_front.pdf | 5.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch1.pdf | 960.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch2.pdf | 5.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch3.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch4.pdf | 7.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch5.pdf | 5.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch6.pdf | 751.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_back.pdf | 10.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.