Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.authorนฤมล แสงทอง-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-30T03:41:22Z-
dc.date.available2013-08-30T03:41:22Z-
dc.date.issued2529-
dc.identifier.isbn9475661961-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleผลของความสดของเคย ปริมาณเกลือและระดับความชื้นต่อคุณภาพของกะปิen_US
dc.title.alternativeEffects of sergestid shrimp freshness, salt and moisture contents on the quality of shrimp pasteen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Naruemon_sa_front.pdf5.05 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch1.pdf960.86 kBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch2.pdf5.69 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch3.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch4.pdf7.79 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch5.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch6.pdf751.19 kBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_back.pdf10.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.