Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36738
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | นินนาท ชินประหัษฐ์ | - |
dc.contributor.advisor | ไพโรจน์ วิริยจารี | - |
dc.contributor.author | สุธยา บุญถนอม | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-27T06:50:16Z | - |
dc.date.available | 2013-11-27T06:50:16Z | - |
dc.date.issued | 2537 | - |
dc.identifier.isbn | Alt Title Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in nham ISBN 9745848298 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36738 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การใช้สารเคมีที่ให้ความเป็นกรดและหัวเชื้อผสมในผลิตภัณฑ์แหนม | en_US |
dc.title.alternative | Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in Nham | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suthaya_bo_front.pdf | 6.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch1.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch2.pdf | 20.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch3.pdf | 4.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch4.pdf | 18.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch5.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_back.pdf | 21.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.