Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36819
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล | - |
dc.contributor.advisor | สุรพงศ์ นวังคสันตถุศาสน์ | - |
dc.contributor.author | จิตรา เศรษฐอุดม | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-04T15:45:12Z | - |
dc.date.available | 2013-12-04T15:45:12Z | - |
dc.date.issued | 2529 | - |
dc.identifier.isbn | 9745661783 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36819 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยลัย, 2529 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ผลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของแป้งมันฝรั่ง จากมันฝรั่งที่ปลูกในประเทศไทย | en_US |
dc.title.alternative | effects of process variables on quality of potato starch produced from potatoes grown in Thailand | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chitra_se_front.pdf | 10.95 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch1.pdf | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch2.pdf | 22.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch3.pdf | 6.02 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch4.pdf | 7.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch5.pdf | 46.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch6.pdf | 16.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_ch7.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chitra_se_back.pdf | 36.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.