Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพฑูรย์ วิบูลชุติกุล-
dc.contributor.authorจุฑาทิพ โอฬาริโกวิท-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-01-06T13:30:54Z-
dc.date.available2014-01-06T13:30:54Z-
dc.date.issued2539-
dc.identifier.isbn9746342509-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37777-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (ศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการศึกษาความได้เปรียบโดยเปรียบเทียบ ของอุตสาหกรรมอาหารแปรรูปของไทยen_US
dc.title.alternativeComparative advantage in the food industry of Thailand : a domestic resource costs studyen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameเศรษฐศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเศรษฐศาสตร์en_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chuthatip_ol_front.pdf3.86 MBAdobe PDFView/Open
Chuthatip_ol_ch1.pdf5.24 MBAdobe PDFView/Open
Chuthatip_ol_ch2.pdf20.12 MBAdobe PDFView/Open
Chuthatip_ol_ch3.pdf9.29 MBAdobe PDFView/Open
Chuthatip_ol_ch4.pdf6.53 MBAdobe PDFView/Open
Chuthatip_ol_ch5.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open
Chuthatip_ol_back.pdf17.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.