Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37958
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุวรรณา สุภิมารส | - |
dc.contributor.author | กุลยา ลิ้มรุ่งเรืองรัตน์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-09T10:22:42Z | - |
dc.date.available | 2014-01-09T10:22:42Z | - |
dc.date.issued | 2535 | - |
dc.identifier.isbn | 9745799505 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37958 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การใช้แป้งมันเทศพันธุ์พื้นเมืองในผลิตภัณฑ์คุกกี้ | en_US |
dc.title.alternative | Utilization of locally grown sweet potato flour in cookies | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kullaya_li_front.pdf | 5.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch1.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch2.pdf | 8.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch3.pdf | 5.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch4.pdf | 16.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch5.pdf | 7.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch6.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_back.pdf | 10.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.