Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38024
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุวรรณา สุภิมารส | |
dc.contributor.author | จุฬาพร แสงเจริญรัตน์ | |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | |
dc.date.accessioned | 2014-01-09T11:51:46Z | |
dc.date.available | 2014-01-09T11:51:46Z | |
dc.date.issued | 2533 | |
dc.identifier.isbn | 9745773026 | |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38024 | |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | แป้งสาลี | |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | |
dc.subject | เค้ก | |
dc.title | ผลของการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งมันสำปะหลัง ต่อคุณภาพของสปันจ์เค้ก | en_US |
dc.title.alternative | Effects of tapioca flour substitution in wheat flour on the quality of sponge cake | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chulaporn_sa_front.pdf | 10.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch1.pdf | 2.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch2.pdf | 5.95 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch3.pdf | 7.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch4.pdf | 63.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch5.pdf | 12.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch6.pdf | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_back.pdf | 37.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.