Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSanti Thoongsuwan-
dc.contributor.authorJintakorn Kuvatanasuchati-
dc.contributor.otherChulalongkorn University. Graduate School-
dc.date.accessioned2014-02-19T08:10:31Z-
dc.date.available2014-02-19T08:10:31Z-
dc.date.issued1981-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39067-
dc.descriptionThesis (M.Sc. in Pharm)--Chulalongkorn University, 1981en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherChulalongkorn Universityen_US
dc.rightsChulalongkorn Universityen_US
dc.titleDetermination of lactic acid produced by fermentation of some sugars by streptococcus mutans and streptococcus sanguisen_US
dc.title.alternativeการวัดปริมาณกรดแลดติดที่เกิดจากการเฟอรเมนเตชั่นของน้ำตาลบางชนิด โดยเชื้อสเตรพโตคอคคัส มิวแทนส์ และสเตรพโตคอคคัส แซนเดวียสen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Science in Pharmacyen_US
dc.degree.levelMaster's Degreeen_US
dc.degree.disciplineMicrobiologyen_US
dc.degree.grantorChulalongkorn Universityen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jintakorn_ku_front.pdf2.07 MBAdobe PDFView/Open
Jintakorn_ku_ch1.pdf2.73 MBAdobe PDFView/Open
Jintakorn_ku_ch2.pdf972.92 kBAdobe PDFView/Open
Jintakorn_ku_ch3.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
Jintakorn_ku_ch4.pdf997.46 kBAdobe PDFView/Open
Jintakorn_ku_back.pdf6.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.