Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุชาติ มงคลพันธุ์-
dc.contributor.authorฟูเกียรติ สัตย์สงวน-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-03-03T09:47:39Z-
dc.date.available2014-03-03T09:47:39Z-
dc.date.issued2520-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39999-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการวิเคราะห์ปริมาณรังสีและไอโซโทปรังสีในอาหารและผลิตภัณฑ์อาหาร ที่สั่งจากต่างประเทศen_US
dc.title.alternativeThe investigation of radiation level and radionuclides in imported food and food products in Thailanden_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineนิวเคลียร์เทคโนโลยีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fukiat_sa_front.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch1.pdf6.45 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch2.pdf9.08 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch3.pdf6.23 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch4.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch5.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_back.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.