Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40031
Title: อิทธิพลของตัวแปรต่าง ๆ ในการอบแห้งที่มีต่อคุณภาพอาหารเด็กอ่อน โดยใช้เครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้ง
Other Titles: Effect of drying parameters on the quality of infant food by rooler dryer
Authors: มณีวรรณ เชิงชวโน
Advisors: พัชรี จิตตาภรณ์
ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2524
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2524
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เคมีเทคนิค
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40031
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maneewan_che_front.pdf3.89 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_ch1.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_ch2.pdf8.98 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_ch3.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_ch4.pdf4.52 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_ch5.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_ch6.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open
Maneewan_che_back.pdf8.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.