Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorแม้น อมรสิทธิ์-
dc.contributor.authorเล็ก จันทรานุพงศ์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-03-07T09:17:55Z-
dc.date.available2014-03-07T09:17:55Z-
dc.date.issued2517-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40326-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2517en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.subjectทุเรียน -- แง่โภชนาการ
dc.subjectธาตุ
dc.subjectDurian -- Nutrition
dc.subjectChemical elements
dc.titleการหาปริมาณของธาตุต่าง ๆ และองค์ประกอบอื่นในทุเรียนen_US
dc.title.alternativeThe determination of chemical elements and some nutrients in flesh of cultivars of during (Durio Zebethinus Linn.)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lek_ch_front.pdf3.91 MBAdobe PDFView/Open
Lek_ch_ch1.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open
Lek_ch_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Lek_ch_ch3.pdf7.17 MBAdobe PDFView/Open
Lek_ch_ch4.pdf7.43 MBAdobe PDFView/Open
Lek_ch_ch5.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open
Lek_ch_back.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.