Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอุดม ก๊กผล-
dc.contributor.authorสันติ ทิพยางค์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-03-14T09:34:17Z-
dc.date.available2014-03-14T09:34:17Z-
dc.date.issued2524-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40754-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2524en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleองค์ประกอบของน้ำมันหอมระเหยของใบฝรั่งen_US
dc.title.alternativeThe constituents of essential oil of guava leavesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Santi_ti_front.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
Santi_ti_ch1.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Santi_ti_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Santi_ti_ch3.pdf6.61 MBAdobe PDFView/Open
Santi_ti_back.pdf962.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.