Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/41044
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วิชา วนดุรงค์วรรณ | |
dc.contributor.advisor | ประนต ชุมแสง | |
dc.contributor.author | สุรัญญา เกียรติกำพล | |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | |
dc.date.accessioned | 2014-03-18T00:31:48Z | |
dc.date.available | 2014-03-18T00:31:48Z | |
dc.date.issued | 2522 | |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/41044 | |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2522 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การศึกษาหาวิธีผลิตและถนอมน้ำมะขามเปียกเข้มข้น ชนิดมีเนื้อและไม่มีเนื้อ | en_US |
dc.title.alternative | Studies of the production and preservation of ripe tamarind juice concentrate with and without pulp | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | อาหารเคมี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Surunya_ki_front.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch1.pdf | 753.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch2.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch3.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch4.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch5.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch6.pdf | 873.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_back.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.