Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/41044
Title: การศึกษาหาวิธีผลิตและถนอมน้ำมะขามเปียกเข้มข้น ชนิดมีเนื้อและไม่มีเนื้อ
Other Titles: Studies of the production and preservation of ripe tamarind juice concentrate with and without pulp
Authors: สุรัญญา เกียรติกำพล
Advisors: วิชา วนดุรงค์วรรณ
ประนต ชุมแสง
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2522
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2522
Degree Name: เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: อาหารเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/41044
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Surunya_ki_front.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_ch1.pdf753.98 kBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_ch2.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_ch3.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_ch4.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_ch5.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_ch6.pdf873.3 kBAdobe PDFView/Open
Surunya_ki_back.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.