Browsing by Subject โปรตีน

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 47  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014ARGONAUTE 4 PROTEINS MEDIATE SMALL-RNA-GUIDED DE NOVO METHYLATION IN HUMAN CELLSPiyapat Pin-on
1995Effect of mixing conditions on money viscosity of deproteinized natural rubberWanngam Weeraphasuk
2010Effects of phyllanthin and hypophyllanthin on functioning of P-glycoprotein and multidrug resistance protein 2 in caco-2cellsPunyakorn Siththornsira
2014FUNCTIONAL CHARACTERIZATION OF RELISH PROTEIN FROM BLACK TIGER SHRIMP Penaeus monodonSuwattana Visetnan
2010Mutagenesis of wap domain-containing proteins from the black tiger shrimp Penaeus monodonPranisa Suthianthong
2011Preparation and characterization of salmon calcitonin loaded chitosan nanopaticles dry powder for pulmonary deliveryChutima Sinsuebpol
1994Preparation and evaluation of chitosan-carboxymethylcellulose sustained release microcapsules containing indomethacinWaree Tiyaboonchai
1990Preparation of liposomes containing protein extract form Pasteurella multocidaSukanya Arpornpattanapong
2005Production of protein solution from silk waste by subcritical water hydrolysis for preparation of sericin and fibroin microparticlesWiwat Lamoolphak
2005Quantification of mRNA levels royal jelly proteins from worker asian hive bee, Apis cerana at various stages using RT-PCRUraiwan Yimprasert
2547การนำกลับโปรตีนจากน้ำล้างแป้งถั่วเขียวโดยกระบวนการแช่เยือกแข็งแบบผลึกเดี่ยวสโรชา รัตนศิลป์
2546การประยุกต์เทคนิคไดอะฟิลเตรชันและคอนเซนเตรชันเพื่อแยกโปรตีนออกจากผงเนื้อในเมล็ดมะขามโดยใช้เครื่องกรองชนิดหมุนได้สุขุม ภุมรินทร์วรากุล, 2519-
2544การผลิตน้ำนมถั่วเหลืองเสริมแคลเซียมในโรงงานนำร่องกรศุลี รัตนปริยานุช
2550การผลิตและสมบัติเชิงหน้าที่ของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากหอยเป๋าฮื้อ Haliotis asininaธันยพร จันท์แสนโรจน์
2543การผลิตและอายุการเก็บปลาผงเพื่อใช้สำหรับผลิตภัณฑ์ที่เกิดเจลภาราได พืชสะกะ
2552การผลิตโปรตีนลูกผสมของสปอร์โรซอยต์ทรีโอนีนแอสปาราจีนริซโปรตีนของพลาสโมเดียม ฟัลซิปารั่ม เพื่องานทางด้านซีรั่มระบาดวิทยาจิตรกุล สุวรรณเจริญ
2540การผลิตโปรตีนเข้มข้นจากใบมันสำปะหลังโดยการปรับสภาพใบ ด้วยความร้อนและสารเคมีภรณี ศรีเสาวลักษณ์
2540การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากเนื้อไก่แยกกระดูกด้วยเครื่องเพื่อใช้ในซอสไก่ชนิดข้นพร้อมลักษณ์ สรรพ่อค้า
2545การพัฒนาปุ๋ยเคมีชนิดปลดปล่อยช้า ที่เคลือบด้วยโปรตีนจากกากถั่วเหลืองณัฐ งามเจตนรมย์, 2517-
2541การละลายโปรตีนจากถุงมือยางธรรมชาติโดยใช้สารลดแรงตึงผิวภายใต้ความดันชโนวิทก์ ตู้บรรเทิง