Browsing by Subject ยีสต์

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 64  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Autochthonous yeasts associated with pineapple wine fermentation and chemical changes during fermentation processOn-ong Chanprasartsuk
2012Bioethanol and xylitol production of selected xylose fermenting yeastWanlapa Lorliam
2007Brewer's yeast autolysate utilization for lactic acid production in batch fermentorYoddanai Anatkatat
2013Characterization of Canine Skin Yeasts, Antifungal Susceptibility and Immunological Responses to the Yeasts Isolated from Canine Seborrheic DermatitisChompoonek Yurayart
2008Dark fermentative biohydrogen production from brewery wastesArunee Supasinsathit
2014DIFFERENTIAL DENDRITIC CELL RESPONSE TO FUNGAL CELL WALL MANNANSSirawit Jirawannaporn
2012Diversity of efficient biosurfactant-producing yeasts and biosurfactant production by Cyberlindnera samutprakarnensis sp. nov. JP52TJamroonsri Poomtien
2010Expression of cassava Manihot Esculenta Crantz. sucrose transporter genes in yeast Saccharomyces Cerevisiae and characterization of the proteinsYuttana Worawut
1987Isolation and hybridization of high temperature tolerant killer wine yeastsWimolsiri Porntaveewat
2012Preparation and characterization of cellulose whiskers-reinforced silk fibroin sponge for yeast immobilization for ethanol productionVasithee Punyavardhana
2008Yeast immobilization using thin shell silk cocoon for continuous ethanol productionAnuchit Rattanapan
2563การคัดกรองยีสต์จากธรรมชาติที่มีความสามารถในการต้านแบคทีเรียแกรมลบพิมพ์ชนก พงศ์ทวิช
2551การคัดกรองยีสต์ที่ผลิตบีตากลูแคนและภาวะเหมาะสมในการผลิตบีตากลูแคนนิชนันท์ ชวนชื่น
2550การคัดกรองเชิงบวกและศึกษาสมบัติเบื้องต้นของสารสกัดจากพืชที่ออกฤทธิ์ยับยั้งวิถีการส่งสัญญาณของแคลเซียมโดยใช้ยีสต์สายพันธุ์กลายวชิรศักดิ์ วังกังวาน
2552การคัดกรองเชื้อราเซลล์เดี่ยวซึ่งสามารถหมักเอทานอลจากทั้งน้ำตาลกลูโคสและไซโลส : รายงานฉบับสมบูรณ์อัญชริดา อัครจรัลญา; สมบูรณ์ ธนาศุภวัฒน์
2533การคัดเลือกสายพันธุ์คิลเลอร์ยีสต์ที่มีศักยภาพสูง สำหรับการหมักแอลกอฮอล์จากมันสำปะหลัง : รายงานผลการวิจัยจิราภรณ์ ธนียวัน; ปราโมทย์ ธรรมรัตน์
2562การคัดแยกและคัดกรองยีสต์ที่มีความสามารถในการผลิตน้ำตาลแอลกอฮอล์ณิชนันทน์ หนันทุม
2529การชักนำด้วยแสงอุลตราไวโอเลต ให้เกิดการเปลี่ยนแปลงสายพันธุ์บ่งเพศ ของแอลฟา/แอลฟา ฟิวแสนท์ ของ แซคคาโรมัยซีส ซีรีวิซิอียุวพิน เลิศวีระวัฒน์
2533การตรึงรูปยีสต์ทำเบียร์ที่มีอินเวอร์เทสบนทรายกาญจนา ปุญญโฆษะ
2537การปรับปรุงสายพันธุ์ Candida Oleophila C-73 เพื่อผลิตกรดมะนาวสมศักดิ์ นาคซื่อตรง