Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject สตาร์ช
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Characterization and nixtamalization of pigeon pea Cajanus cajan L. Millsp. starch
Piyanuch Roskhrua
1998
Degradation of starch-based high density polyethylene blends containing a prooxidant additive
Watanaporn Pornsiripong
2014
Effects of crystallinity on puffing qualities of rice starch-based product
Rossaporn Jiamjariyatam
2015
Effects of emulsifiers on mixing properties, viscoelastic properties and stability of zein-starch doughs
Murdiati
2002
Photo-Biodegradation of LDPE /banana starch films
Usarat Ratanakamnoun
2001
Physical properties of ethylene vinyl acetate copolymer and starch blends as biodegradable hot melt adhesive
Chestha Ninlahat
2001
Preparation and characterization of starch-based composite foams
Dujdao Preechawong
2014
STARCH MODIFICATION BY RECOMBINANT 4-α-GLUCANOTRANSFERASE FROM CASSAVA Manihot esculenta Crantz
Preyapon Kitpibun
2014
Starch modification using starch branching enzymes from cassava manihot esculenta crantz
Suchada Rakphung
2009
Surface modification of starch grains by adsorption of stearic acid using supercritical fluid technology
Thanakorn Khroengkhamjornki
1995
Tablet binder properties of sodium carboxymethyl starch
Tasana Pituksutheepong
2555
การดัดแปรสตาร์ชมันสำปะหลังโดยแอมิโลมอลเทส
พิชชา สุริยกุล ณ อยุธยา
2548
การดัดแปรแป้งข้าวที่มีปริมาณแอมีโลสต่างกันด้วยกรดเพื่อทดแทนไขมันในน้ำสลัด
นิรมล ศักดิ์สกุลชาญ
2558
การผลิตมอลโทเด็กซ์ทรินจากมันสำปะหลังที่มีฤดูเก็บเกี่ยวต่างกันและสมบัติทางเคมีกายภาพของผลิตภัณฑ์ที่ได้
รุ่งนภา ศรีวิกุล
2547
การผลิตสตาร์ชมันสำปะหลังออกซิไดซ์-พรีเจลาติไนซ์เพื่อเป็นสารเพิ่มการเกาะติดในแป้งชุบทอด
วนิดา เผอิญโชค
2001
การพัฒนาเครื่องมือทางแสงสำหรับวัดอุณหภูมิเจลาติไนเซซันของสตาร์ชและผลของบอลล์มิลล์ต่อุณหภูมิเจลาติไนเซชัน
กรวิกา ฉิมโฉม
2548
การเตรียมพอลิเมอร์ผสมพอลิเอทิลีนชนิดความหนาแน่นปานกลาง/แป้ง/แป้งดัดแปร
สุชลี รอดทั่ง
2548
การเตรียมพอลิเมอร์ผสมพอลิโพรพิลีน/แป้ง/แป้งดัดแปร
ชาริณี วิโนทพรรษ์
2537
การเพิ่มความแข็งแรงของกระดาษกล่องไม่เคลือบโดยใช้แป้งแปรรูป
สมโพธิ หอมจำรูญ
2549
การแยกสตาร์ชและโปรตีนจากแป้งข้าวโดยใช้เอนไซม์นิวทรัลโปรติเอสและการศึกษาสมบัติของสตาร์ชและโปรตีนที่แยกได้
ศิริกัญญา กุลสุวรรณ