Browsing by Subject Anthocyanins

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Development of functional foods based on anthocyanin-rich riceberry rice extract (Oryza sativa L.) and its effects on postprandial biochemical parameters in human.Tanisa Anuyahong
2009Separation and identification of anthocyanin from rice husk of oryza sativa l. cv. Chainat 1Kanchamas Atikom
2017The inhibitory effect of anthocyanins-rich Thai berries extracts on lipid digestion and absorptionNetima Chamnansilpa
2020The inhibitory effects of anthocyanin-rich Thai berry extracts on carbohydrate digestion, glycation and adipogenesisPattamaporn Aksornchu
2555การกักเก็บแอนโธไซยานินจากผลหม่อนด้วยการอบแห้งแบบพ่นฝอยภายใต้สุญญากาศธนากร ศรีรัตนธรรม
2563การตรวจสอบภาวะพหุสัณฐานที่ตำแหน่ง LOC_Os06g08550 ที่สัมพันธ์กับปริมาณแอนโธไซยานินในเมล็ดข้าวสโรชา สามารถ
2563การตรวจหา delphinidin-3, 5-diglucoside ในสารสกัด anthocyanin จาก maqui berry ด้วยเทคนิค LC-MS/MSภารดี อ่อนสำโรง
2559การพัฒนาแผ่นตรวจวัดพีเอชด้วยเซลลูโลสและแอนโทไซยานินจากดอกอัญชันสิราวรรณ รุ่งเลิศสิทธิกุล
2559การสกัดเมล็ดมะเกี๋ยง Cleistocalyx nervosum var. paniala โดยใช้คลื่นเสียงความถี่สูงช่วยและการประยุกต์ในน้ำส้มฐิติรัตน์ ศิริจันทร์
2560การสังเคราะห์อนุภาคนาโนของแคลเซียมคาร์บอเนตเพื่อเพิ่มความเสถียรของ แอนโทไซยานินจากดอกอัญชันกฤษณะ หลงบางพลี
2559การเตรียมแผ่นฟิล์มผสมอัลจิเนตและเซลลูโลสที่บรรจุแอนโทไซยานินสำหรับตรวจวัดไอออนโลหะหนักเมธา ชวนประสิทธิ์กุล
2555ผลของการดูดซับสารสกัดผลหม่อนบนอนุภาคไมโครอัลจิเนตต่อความคงตัวของสารแอนโธไซยานินที่อุณหภูมิสูงรุ่งนภา แย้มเดช
2563ผลของไบโอพอลิเมอร์ต่อประสิทธิภาพในการเอนแคปซูเลชันจากสารสกัดกระเจี๊ยบณัฐพิมล เตโชพันธ์; บุณฑริกา เกิดเกียรติขจร; สมิดา พฤกษ์กันทรากร
2560ฟิล์มจากข้าวไรซ์เบอร์รี่สำหรับการตรวจวัดพีเอชเฉลิมพร มหาดิลกรัตน์