Browsing by Subject Plant proteins

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Amino acid sequenced and biological activities of proteins from Sesnania grandiflora flowersApaporn Boonmee
2006Amino acid sequences and biological activities of proteins from curcuma zedoaria rosc. and curcuma aromatica salisb.Ponpimol Tipthara
2009Bioactive protein from rhizomes of Zingiber ottensii ValetonNathachai Tiengburanatam
2021Development of plant-produced subunit vaccine and therapeutic protein for COVID-19Konlavat Siriwattananon
2015Effects of emulsifiers on mixing properties, viscoelastic properties and stability of zein-starch doughsMurdiati
2010Effects of soy protein isolate supplementation on biomarkers of cardiovascular disease in type 2 diabetic patients at public health center 66, health department, Bangkok metropolitan administrationEm-on Chaiprateep
2004Identification and amino acid sequences of proteins from zingiberaceous plantsSophon Kaeothip
2021Nutritional value and functional properties of moringa oleifera leaf protein concentrateAnnelise Ida Halafihi
2020Production of recombinant protein ltb-ctla4 by transient plant-based expression using geminiviral vectorSutita Yiemchavee
2019Production optimization of recombinant human vascular endothelial growth factor in tobacco (Nicotiana Benthamiana)Christine Joy I. Bulaon
2004Protein extract from fruit pulp of Siamese momordica charantia with insulin secretagogue and insulin-like activitiesSirintorn Yibchok-anun; Sophon Roengsumran; H. Hsu, Walter
2562การดัดแปรฟิล์มโปรตีนถั่วเหลืองบริโภคได้โดยใช้สารสกัดชาสุธิสา ติ๊ดอี่พันธุ์; ชนินาถ เจริญชัยกิจ
2532การประเมินคุณค่าทางโภชนาการของเมล็ดกระบกสุดสงวน เลาหวินิจ
2555การปรับสภาพเบื้องต้นของผ้าฝ้ายด้วยโปรตีนถั่วเหลืองสำหรับการย้อมด้วยสีสกัดจากแก่นขนุนและการตกแต่งด้วยน้ำมันลินสีดมาเลเอตอาณัติ ชีวอาณัติ
2562การผลิตโปรตีนเข้มข้นจากใบพืชผักบุ้งไทย Ipomoea aquatica Forssk. และกระถิน Leucaena leucocephala (Lam.) de Witพิมพ์ปวีณ์ พิศาลปีติ; สีหนาท ประสงค์สุข
2541การพัฒนาผลิตภัณฑ์นักเก็ตมังสวิรัติกึ่งสำเร็จรูปจากโปรตีนพืชสุวรรณา เดชะรัตนางกูร
2541การใช้ประโยชน์จากกากถั่วเหลืองและกลูเตนจากข้าวโพดเป็นแหล่งโปรตีนทดแทนสำหรับปลากะพงแดง Lutjanus argentimaculatus วัยรุ่นเฉลิมชล เกษจุโลม
2558ชนิดและปริมาณโปรตีนในเหง้ากระชายเหลืองและกระชายดำที่ศึกษาด้วยเทคนิค Label-free LC-MS/MSพิชญา ลักษณะวิลาศ
2554ผลของสารสกัดมาตรฐานบัวบก อีซีเอ233 ต่อการทำงานของไมโทคอนเดรียในสมองของหนูเมาส์ที่มีภาวะบกพร่องของการเรียนรู้และความจำจากการเหนี่ยวนำโดยการฉีดบีตาแอมีลอยด์25-35ณัฐนันท์ โล่สุวรรณรักษ์
2557สมบัติ เสถียรภาพ และสภาพสลายได้ทางชีวภาพของฟิล์มโปรตีนถั่วเหลืองสกัดเสริมเส้นใยเซลลูโลสนันทพร โพธิวุฒิคุณ