Browsing by Subject Rice bran

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Antioxidants composition, antioxidant activities and storage stability of pigmented rice brans and their application as food ingredient in wheat breadThunnop Laokuldilok
2010Characteristics of activated carbon derived from rice bran residues and its application as a catalyst supportBenjapol Niticharoenwong
2011Extraction of γ-oryzanol and proteins from raw and de-oiled rice bran using subcritical and supercritical fluidsSasithorn Sunphorka
2009Formulation and Evaluation of O/W emultions containingsd Arabinoxylans from rice barn residuesYuvared Luangwitchajaroen
2005Fractional crystallization and characterization of rice bran waxChantadech Khositcharoenkul
1999A novel lipase catalysis system for esterification and polyesterificationAttapon Phraephrewngarm
2020Production of vanillin from trans-ferulic acid isolated from rice branRawin Kunarb
2000Thai rice bran lipase-catalysed polyesterification : a development for practical applicationsNonsee Nimitsiriwat
2006Value-added products from rice bran and soybean by hydrolysis in subcritical waterKetmanee Wachararuji
2554การกระตุ้นถ่านที่ได้จากกากของรำข้าวด้วยไอน้ำและการประยุกต์ใช้เป็นตัวรองรับของตัวเร่งปฏิกิริยาจีรติ อบอาย
2554การทำให้บริสุทธิ์ สมบัติทางเคมีกายภาพ และอิทธิพลของเฮมิเซลลูโลสจากรำข้าวขาวดอกมะลิ 105 ต่อการเกิดเจลาติไนเซชันและรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวโพดพรรณลดา ฉากทองคำ
2551การพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องสำอางที่มีส่วนประกอบของรำข้าวและมะขามสุนันท์ พงษ์สามารถ; อุบลทิพย์ นิมมานนิตย์
2513การศึกษาเกี่ยวกับเอนไซม์เอสเทอเรสในรำข้าวปรีดา อันประเสริฐ
2560การสกัดโปรตีนไฮโดรไลเซตจากรำข้าวสังข์หยดเพื่อการแปรรูปเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเสริมณัชชา ศรีเจริญ
2559การสกัดโปรตีนไฮโดรไลเซตจากรำข้าวสังข์หยดและฤทธิ์การต่อต้านอนุมูลอิสระวรพิชชา ชมภูพื้น
2554การเปรียบเทียบการทำงานของเอนไซม์ไลเพสจากรำข้าวดิบและรำข้าวที่สกัดน้ำมันออกแล้วปัทมา ฤาชาฤทธิ์
2510เอนไซม์ในรำข้าวไพเราะ ทิพยทัศน์