Browsing by Subject Rice flour

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
1995Cyclodextrin production from rice starchTipsupar Malai
2002Development of composite particles of rice starch and microcrystalline cellulose as direct compression diluentVasinee Limwong
2011Development of high-fiber dried rice noodle from modified rice flourPornpimon Kasikitwiwat
2012Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodleYafei Liu
2014Effects of crystallinity on puffing qualities of rice starch-based productRossaporn Jiamjariyatam
2011Effects of moisture content, shape and particle size of composite particles of rice starch and microcrystalline cellulose on tablettingRatchada Pattanasombatsakul
2010Properties of rice flour and effects of sucrose and coconut milk on properties of rice flourDuangrutai Thumrongchote
1994Study of tabletting properties of modified rice starch prepared by spray drying technique and crosslinking reactionSiriyos Timaroon
2556การกักเก็บเมนทอลในแป้งข้าวเจ้าโดยการอบแห้งแบบพ่นฝอยพิชญ์วิภา พรหมมาศ
2550การพัฒนาขนมอบกรอบจากแป้งข้าวเสริมชิ้นผักสรัญ บินมิตตอร์
2548การพัฒนาผลิตภัณฑ์เส้นก๋วยเตี๋ยวแช่เยือกแข็งปรินทิพย์ จิรหฤทัย
2555ผลของการเติมไหมข้าวโพดต่อสมบัติของแป้งข้าวเจ้าชาลินี ติวารี
2547ผลของสตาร์ชไฮโดรไลเสตต่อการคืนตัวของแป้งข้าวเจ้ายุทธสิทธิ์ ตันตระจักร์
2551สมบัติทางเคมีกายภาพของแป้งข้าวเจ้าจากข้าวเปลือกที่ทำแห้งโดยวิธีการต่างกันและการนำไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารณัฐโสภิณ ทองประไพ