Browsing by Subject Thai food

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Civilized and cosmopolitan : the royal cuisine and culinary culture in the court of king rama the fifthLadapha Pullphothong
2020Communication strategy for conservation of Thai food product : a case study of Moo-NaemAnanporn Sakulraungsri
2011Constructing Thainess within international food space : Thai gastronomy in five-star hotels in BangkokNiphatchanok Najpinij
2552การศึกษาคำเรียกการทำอาหารในภาษาไทยถิ่นเหนือตามแนวอรรถศาสตร์ชาติพันธุ์โกสินทร์ ปัญญาอธิสิน
2560ความสัมพันธ์ระหว่างระดับความแข็งเหนียวของอาหารไทยจากความรู้สึกกับค่าพารามิเตอร์ต่างๆ ของคลื่นไฟฟ้ากล้ามเนื้อธนพร โสวิทยสกุล
2549ประวัติศาสตร์วัฒนธรรมการกินอาหารไทยระดม พบประเสริฐ
2561วัฒนธรรมอาหารในวรรณคดีไทยสมัยรัตนโกสินทร์ตอนต้นธนภัทร พิริย์โยธินกุล
2562แบบจำลองระบบแนะนำไทยอาหารโดยใช้ Deep Learning และ Recurrent Neural Networkสมเกียรติ เลี้ยงหิรัญ; ชนิดาภา ธรรมธัชวงศ์