Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject ชีววิทยาการเยือกแข็ง
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
1986
Effects of heat treatments and freezing on content of different forms of iron in meats
Naiyana Wattanapenpaiboon
2541
การผลิตเห็ดฟาง (Volvariella volvacea) แช่เยือกแข็งด้วยวิธีแช่เยือกแข็งแบบไครโอจีนิค
อภิรดี สัจจมงคล
2526
การเปลี่ยนแปลงชนิดและปริมาณของแบคทีเรียในกุ้งตะกาด (Matapenaeus monoceros Fabricius) และปลาหมึก (Loligo spp.) ตั้งแต่แรกจับตลอดกระบวนการแช่แข็ง
มิ่งขวัญ พรประเสริฐสุข
2540
การแช่เยือกแข็งชิ้นมะม่วงน้ำดอกไม้และโชคอนันต์
ศุลีพร ศรีพัฒนะพิพัฒน์
2534
การแช่แข็งผลไม้เศรษฐกิจของไทย
ศรีสุวรรณ แซ่เบ๊
2540
ผลของการแช่เยือกแข็งด้วยไนโตรเจนเหลวและแบบลมเป่าต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์ยากิโตริ
คม กมลพัฒนะ
2540
แบบจำลองคณิตศาสตร์สำหรับทำนายเวลาในการแช่เยือกแข็งปลาหมึกกระดอง
อมมี คุณอารี