Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject การอบแห้ง
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date
Title
Author(s)
2013
BIOLOGICAL ACTIVITY SCREENING OF THAI MEDICINAL PLANTS: STRUCTURAL IDENTIFICATION OF POTENT COMPOUNDS WITH ANTICANCER ACTIVITY
Chutima Kaewpiboon
2013
EFFECTS OF MASTICATION TIME AND TYPE OF NATURAL RUBBER ON PROPERTIES OF POLY(LACTIC ACID)/NATURAL RUBBER BLOWN FILMS
Pidsawat Numpiboonmarn
2013
ENHANCEMENT OF WATER SOLUBILITY OF HESPERETIN AND NARINGENIN BY COMPLEXATION WITH β-CYCLODEXTRIN AND ITS DIMETHYL DERIVATIVE
Waratchada Sangpheak
2013
PRODUCTION OF PURIFIED KONJAC FLOUR FROM CORMS OF BUK NUEA SAI Amorphophallus muelleri
Rarisara Impaprasert
2008
Quality variation management for drying process in Thai agro-industry
Surachai Santisookrat
2542
การจัดการการใช้ชานอ้อยในอุตสาหกรรมน้ำตาล
อนันต์ จันทร์สคราญ
2547
การปรับปรุงสมบัติความเป็นรูพรุนของรีโซซินอลฟอร์มัลดีไฮด์คาร์บอนเจล ที่ผ่านขั้นตอนการทำให้แห้งด้วยคลื่นไมโครเวฟซึ่งเตรียมโดยใช้คลื่นเหนือเสียง
ยรรยง วารีนิล, 2523-
2542
การพัฒนาแบบจำลองของการใช้พลังงานในการบ่มใบยาสูบพันธุ์เวอร์จิเนียแบบอัดแน่น
ณัฐเดช เฟื่องวรวงศ์
2532
การศึกษาเครื่องอบแห้งข้าวโพดแบบกระบะชนิดเม็ดไหลหมุนเวียน
วรพงษ์ นาคฉัตรีย์
2543
การอบแห้งเปลือกไม้ยูคาลิปตัสในฟลูอิไดซ์เบดแบบต่อเนื่อง
จำลักษณ์ ศรีนาคเรือง
2556
ผลของกระบวนการอบแห้งต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวจากผลไม้ : รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์
ชาลีดา บรมพิชัยชาติกุล
2551
ผลของน้ำตาลอินเวิร์ตและการอบแห้งแบบสองขั้นตอนต่อคุณภาพของมะละกอ Carica papaya L. แช่อิ่มอบแห้ง
วีรยา พรหมประเทศ
2551
ผลของมอลโทเดกซ์ทรินต่อการทำแห้งและคุณภาพของแคนตาลูปแช่อิ่มอบแห้ง
ธัญวรรณ อยู่แก้ว
2556
ผลของวิธีการทำแห้งต่อปริมาณของสารกลุ่มฟีนอลิกและฤทธิ์ต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากใบผักหวานป่า Melientha suavis Pierre.
กมลชนก สกุลประเสริฐ
2551
ผลของวิธีการอบแห้ง อุณหภูมิ และปริมาณแอมิโลสต่อสมบัติทางเคมีกายภาพและความคงทนของเมล็ดข้าวสาร
จันวิภา ภุมรินทร์