Browsing by Subject อาหาร -- การบรรจุหีบห่อ

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Determination of volatile substances in polystyrene foam food packaging by near infrared spectroscopySasitorn Homdumrongvong
2012Development and characterization of chitosan blended bacterial cellulose filmKampole Intasorn
2008Development of packaging film from LDPE/zeolite composites for extending shelf life of fresh producesNetnapha Lamo
2013Synthesis of chromophores modified porous clay heterostructure for preparing ethylene scavenger and optical sensor packaging filmHathaikarn Manuspiya; Rathanawan Magaraphan; Supatcharee Boonruang
2552การพัฒนาวิธีการวิเคราะห์เพื่อประเมินการปนเปื้อนจากบรรจุภัณฑ์อาหาร : รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ศิริพัสตร์ ไชยันต์; ณัฐชนัญ ลีพิพัฒน์ไพบูลย์; ดวงหทัย เพ็ญตระกูล
2549บรรจุภัณฑ์แบบดัดแปรบรรยากาศและเมทิลจัสโมเนตเพื่อลดอาการสะท้านหนาว และยืดอายุการเก็บมะเขือเทศ Lycopersicon esculentum mill.กิติพงศ์ อัศตรกุล
2544ผลกระทบของอุณหภูมิต่ออัตราการหายใจของผักและผลไม้สด และค่าความสามารถในการซึมผ่านของก๊าซผ่านฟิล์มพอลิเมอร์นภาวิณี วินิจฉัย
2550เทคโนโลยีบรรจุภัณฑ์เพื่อรักษาคุณภาพและยืดอายุการเก็บรักษาของชาเขียวใบหม่อน (เพื่อการส่งออก) : รายงานการวิจัยอุบลรัตน์ สิริภัทราวรรณ; Harte, Bruce; สุวัสสา พงษ์อำไพ; สุภาภรณ์ ดั๊กกลาส