Browsing by Subject แป้งมันสำปะหลัง

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1989Cassava starch-based high water-absorbing polymer for agricultural applicationsNarumol Rungsriwong
2000Cassava starch-natural rubber blends as shock absorbing foam / Piyawan SurunchanajirasakulPiyawan Surunchanajirasakul
2007Characterization of starch debranching enzyme from tuber of cassava Manihot esculenta crantz cv. KU50Thippawan Kornsiripanya
1997Degradation of styrene-G-cassava starch filled polystyrene plasticsSaowaluck Wittayapichet
1995Development of super disintegrant from tapioca starchThavisak Teruya
2000Effect of crosslinker on thickener properties of acrylic acid-cassava starch graft copolymer for water-based screen print quality on plastic sheetsPremsuda Ruthaijetjaruoen
2012Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodleYafei Liu
2012Efficacy of tapioca derivative-based peritoneal dialysis solution compared with glucose-based and corn derivative-based solutionsPhonethipsavanh Nouanthong
1999Graft copolymerization of hydrolyzed cassava starch-acrylamide/acrylic acid by gamma irradiationWararuk Chomsaksakul
2008Preparation and properties of polylactic acid and cassava starch blends using citrates and formamideKhwanjit Rukshad
2008Preparation of biocomposite films from cassava starch reinforced with crystalline celluloseVoravadee Suchaiya
1997Preparation of biodegradable plastic from low density polyethylene and tapioca starchPiyarat Reawraksa
1996Preparation of carylic acid-cassava starch graft copolymer as a thickener for cotton fabrics printingSuruck Arayamaythalert
2000Production of cyclodextrins from cassava starchSomponk Nilmanee
2014STARCH MODIFICATION BY RECOMBINANT 4-α-GLUCANOTRANSFERASE FROM CASSAVA Manihot esculenta CrantzPreyapon Kitpibun
2004Synthesis and characterization of cassava strach grafted poly[acrylamide-co-(itaconic acid)] superabsorbentsPongrat Lanthong
2534การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังด้วยวิธีสร้างพันธะเชื่อมขวางและออกซิไดซ์สมเกียรติ เกียรติกิตติกุล
2540การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังโดยปฏิกิริยาการแทนที่นลินี อุดมทวี
2529การปรับปรุงคุณภาพของแป้งมันสำปะหลังโดยการแปรสภาพทางเคมีวรรณพร ศิริโรจน์
2541การปรับปรุงสายพันธุ์ Aspergillus niger WU-2223L โดยการกลายพันธุ์เพื่อเพิ่มผลผลิตกรดมะนาวจากแป้งมันสำปะหลังโดยวิธีการหมักในอาหารเหลวสุกัลยา ทาโบราณ