Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject โปรตีนจากพืช
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Amino acid sequenced and biological activities of proteins from Sesnania grandiflora flowers
Apaporn Boonmee
2021
Development of plant-produced subunit vaccine and therapeutic protein for COVID-19
Konlavat Siriwattananon
2015
Effects of emulsifiers on mixing properties, viscoelastic properties and stability of zein-starch doughs
Murdiati
2010
Effects of soy protein isolate supplementation on biomarkers of cardiovascular disease in type 2 diabetic patients at public health center 66, health department, Bangkok metropolitan administration
Em-on Chaiprateep
2021
Nutritional value and functional properties of moringa oleifera leaf protein concentrate
Annelise Ida Halafihi
2020
Production of recombinant protein ltb-ctla4 by transient plant-based expression using geminiviral vector
Sutita Yiemchavee
2019
Production optimization of recombinant human vascular endothelial growth factor in tobacco (Nicotiana Benthamiana)
Christine Joy I. Bulaon
2562
การดัดแปรฟิล์มโปรตีนถั่วเหลืองบริโภคได้โดยใช้สารสกัดชา
สุธิสา ติ๊ดอี่พันธุ์
;
ชนินาถ เจริญชัยกิจ
2532
การประเมินคุณค่าทางโภชนาการของเมล็ดกระบก
สุดสงวน เลาหวินิจ
2537
การประเมินคุณค่าและการปรับปรุงคุณภาพโปรตีน ของอาหารทางการแพทย์ชนิดผง สูตรโปรตีนสกัดจาดถั่วเขียว
วรรณี วรวัฒนชัย
2555
การปรับสภาพเบื้องต้นของผ้าฝ้ายด้วยโปรตีนถั่วเหลืองสำหรับการย้อมด้วยสีสกัดจากแก่นขนุนและการตกแต่งด้วยน้ำมันลินสีดมาเลเอต
อาณัติ ชีวอาณัติ
2544
การผลิตสารทดแทนไขมันสำหรับอิมัลชั่นชนิดน้ำมันในน้ำจากโปรตีนถั่วเขียว
ปฏิญญา ศิริกุลชยานนท์, 2520-
2562
การผลิตโปรตีนเข้มข้นจากใบพืชผักบุ้งไทย Ipomoea aquatica Forssk. และกระถิน Leucaena leucocephala (Lam.) de Wit
พิมพ์ปวีณ์ พิศาลปีติ
;
สีหนาท ประสงค์สุข
2541
การพัฒนาผลิตภัณฑ์นักเก็ตมังสวิรัติกึ่งสำเร็จรูปจากโปรตีนพืช
สุวรรณา เดชะรัตนางกูร
2532
การศึกษาโปรตีนและสารต้านคุณค่าทางโภชนาการในกระถิน เมล็ดฟักทอง และเมล็ดมะขาม : รายงานผลการวิจัย
อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
;
สุธี สุนทรธรรม
;
ธิติรัตน์ ปานม่วง
;
แก้ว กังสดาลอำไพ
2545
การสกัดโปรตีนที่ละลายน้ำได้จากข้าวเจ้า
กันยารัตน์ เรียวกลาง
2540
การสกัดโปรตีนเข้มข้นจากเมล็ดฝ้ายไร้ต่อมพิษและการปรับปรุงคุณภาพ ของโปรตีนที่ได้โดยการเสริมด้วยโปรตีนเข้มข้นจากเมล็ดงา และถั่วเหลือง
พรรณวดี วิถีสำราญธรรม
2536
การเตรียมอาหารทางการแพทย์ชนิดผงสูตรโปรตีนสกัดจากถั่วเขียว
วีรวิชญ์ พลายงาม
2541
การใช้ประโยชน์จากกากถั่วเหลืองและกลูเตนจากข้าวโพดเป็นแหล่งโปรตีนทดแทนสำหรับปลากะพงแดง Lutjanus argentimaculatus วัยรุ่น
เฉลิมชล เกษจุโลม
2558
ชนิดและปริมาณโปรตีนในเหง้ากระชายเหลืองและกระชายดำที่ศึกษาด้วยเทคนิค Label-free LC-MS/MS
พิชญา ลักษณะวิลาศ