Browsing by Subject Milk

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2020A study of customers’ willingness to purchase organic fresh milk in ThailandJeerawan Punwaree
2010Analysis of trans fatty acid content in deep fried foods, milk and dairy products by attenuated total reflection-fourier transform infrared spectroscopyPatamaporn Soonpan
2015Comparative effects of high branched-chain amino acid drink, cow milk, or sports drink on performance in male football playersPattaraporn Panpitpate
1998Effects of inorganic phosphorus on stability and physicochemical properties of milk in dairy crossbred holsteinCholthicha Saksuwan
1998Effects of monensin of mammary gland function during late lactation in crossbred holstein cattleSumpun Preuksagorn
2009The Effects of recombinant bovine somatotropin and misty-fan cooling system on milk production relating to body and mammary gland glucose metabolism in crossbred holstein cattleSiravit Sitprija
2005Factors contributing to volatile components and fatty acids in cow milk produced in ThailandPorntep Namphant
2011Gold nanoparticle-based colorimetric analysis of protein content in milkSanpon Vantasin
2547การปรับระดับความเข้มข้นของเกลือแร่ในอาหารข้นที่มีผลต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำนมในโคนมลูกผสมณรงค์ศักดิ์ ชัยบุตร; สมชาย จันทร์ผ่องแสง; เพ็ญสุดา ฮงภู่
2521การหาปริมาณดี-นอร์เกสตรีลในน้ำนมและซีรัมโดยวิธีเรดิโออิมมิวโนแอสเสย์ฉัตรพร จิโรจจาตุรนต์
2539การเสริมนมขาดมันเนยในเครื่องดื่มอัดก๊าซคาร์บอนไดออกไซด์ชุติมา ศีลประชาวงศ์
2554ปัจจัยที่เกี่ยวข้องกับจำนวนเซลล์โซมาติกในน้ำนมถังรวมสูงของฟาร์มโคนมรายย่อยศิริชัย เอียดมุสิก
2551ผลกระทบของการติดเชื้อ Streptococcus uberis เข้าเต้านมโคต่อคุณภาพน้ำนมดิบศริญญา ฤกษ์อยู่สุข
2561ผลของการเสริมกากชาต่อสมรรถภาพการผลิต การย่อยได้ปรากฏ และ การผลิตก๊าซมีเทนของแพะนมลูกผสมรพีพัฒน์ สันโดษ